Όροι Διαγωνισμού

1. Ο διαγωνισμός διεξάγεται από τα φαρμακεία SmartHealth Pharmacies @ Mesogeia (Γαϊτανής Βασίλειος) σε συνεργασία με την εταιρία PowerHealth Hellas SA.
2. Στον διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όλοι όσοι πραγματοποιούν αγορές προϊόντων Power Health από τα φαρμακεία SmartHealth Pharmacies @ Mesogeia, εντός του διαστήματος 20/06/2024 έως 17/08/2024.
3. Το δώρο του διαγωνισμού είναι ένα τριήμερο ταξίδι 2 ατόμων στο One of One Luxury Suites στην Σαντορίνη για τις ημερομηνίες 06/10/2024 έως 08/10/2024 και αφορά δύο διανυκτερεύσεις με πληρωμένα έξοδα άφιξης και αναχώρησης.
4. Εγκυρότητα συμμετοχής: για να θεωρηθεί έγκυρη μια συμμετοχή πρέπει ο συμμετέχων να έχει συμπληρώσει το ειδικό έντυπο συμμετοχής που δίνεται στο φαρμακείο αμέσως μετά την αγορά και να το έχει τοποθετήσει στην κάλπη του διαγωνισμού.
5. Πολλαπλές συμμετοχές είναι αποδεκτές εφόσον προκύπτουν βάσει της παραγράφου 2.
6. Συμμετοχή στον διαγωνισμό μπορεί να γίνει και μέσω αγορών στο ηλεκτρονικό κατάστημα e-smarthealth.gr, εφόσον γίνει παραλαβή της παραγγελίας σε ένα από τα φαρμακεία SmartHealth Pharmacies @Mesogeia, προκειμένου να συμπληρωθεί το ειδικό έντυπο συμμετοχής και να ισχύει η παράγραφος 3.
7. Η κλήρωση του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί στις 18/08/2024 και ώρα 18:00 στο φαρμακείο SmartHealth στο Smart Park. Στο φαρμακείο του Smart Park θα έχουν συγκεντρωθεί οι συμμετοχές από όλα τα φαρμακεία SmartHealth Pharmacies @ Mesogeia.
8. Στην διαδικασία της κλήρωσης θα κληρωθεί ένας νικητής και ένας επιλαχών νικητής, για την περίπτωση που ο πρώτος νικητής αρνηθεί το δώρο ή δεν επικοινωνήσει εντός 7 ημερών από την ειδοποίηση που θα λάβει.
9. Η ειδοποίηση του νικητή θα γίνει με επικοινωνία στον τηλεφωνικό αριθμό ή/και το email επικοινωνίας που ο ίδιος θα έχει συμπληρώσει στο έντυπο συμμετοχής.
10. Τα στοιχεία όλων των συμμετεχόντων θα παραμείνουν απόρρητα και θα χρησιμοποιηθούν μόνο από τα φαρμακεία SmartHealth Pharmacies @ Mesogeia και μόνο για τις ανάγκες επικοινωνίας με τον νικητή.

Close Καλάθι
Close Αγαπημένα
Recently Viewed Close
Close

Close
Περιήγηση
Κατηγορίες
Call Now Button