Τρόποι Πληρωμής

1. Με αντικαταβολή

  Με αντικαταβολή του αντίτιμου της παραγγελίας σας κατά την παράδοση του προϊόντος στον χώρο που επιλέξατε.  

  Κόστος αντικαταβολής 1.90€ .

  

2. Με κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Μπορείτε να επιλέξετε την τράπεζα που σας διευκολύνει για την κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σας.Στο καταθετήριο της τράπεζας πρέπει να αναγράψετε ως αιτιολογία το πλήρες ονοματεπώνυμο σας. Προσοχή αν επιλέξετε να πληρώσετε με κατάθεση στον Τραπεζικό Λογαριασμό του www.e-smarthealth.gr θα πρέπει να γνωρίζετε πως η παραγγελία σας θα εκτελεστεί  24 ώρες αφού κάνετε την πληρωμή σας για λόγους ασφαλείας. Οι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι: 

EUROBANK:  

Αρ. Λογαριασμού: 0026.0334.81.0200487632

iban: GR7902603340000810200487632

Δικαιούχος : Γαϊτανής Βασίλειος

ΠΕΙΡΑΙΩΣ:  

Αρ. Λογαριασμού: 5078-032201-790

iban: GR0701720780005078032201790

Δικαιούχος : Γαϊτανής Βασίλειος

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: 

iban: GR6601100870000008700360806

Δικαιούχος : Γαϊτανής Βασίλειος

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

  –  Όταν η κατάθεση γίνεται από άλλη τράπεζα ελληνική ή ξένη τα τυχόν έξοδα της συναλλαγής επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνo τον πελάτη και σε καμία περίπτωση το e-smarthealth.gr.

 –   Για να αποφύγετε τυχόν επιπλέον χρεώσεις καταθέστε το χρηματικό ποσό απευθείας στις συνεργαζόμενες τράπεζες Eurobank, Τράπεζα Πειραιώς &     Εθνική Τράπεζα.

3. Με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας

Η διαδικασία εκκαθάρισης της πληρωμής σας αναλαμβάνεται από την Τράπεζα EUROBANK EFG, εξασφαλίζοντας έτσι την απόλυτη ασφάλεια της συναλλαγής σας. Κατά την εισαγωγή των στοιχείων της κάρτας σας, η τράπεζα δεν χρεώνει το ποσό της παραγγελίας σας, αλλά το δεσμεύει. Η χρέωση πραγματοποιείται κατά την τιμολόγηση της παραγγελίας σας. Για την επιπρόσθετη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών καρτών, αυτές γίνονται με το συστήματα ασφαλείας ProxyPay3 της EUROBANK. Έτσι, κατά τη διαδικασία αγοράς μέσω πιστωτικής, αυτόματα ο πελάτης μεταφέρεται σε secure server (ασφαλή διακομιστή) στην υπηρεσία της Τράπεζας. Όλα τα στοιχεία που μεταβιβάζονται ηλεκτρονικά από τον πελάτη (στοιχεία πιστωτικής κάρτας) στην υπηρεσία της Τράπεζας, καθώς και η μεταφορά τους από την Τράπεζα στην VISA, Electron VISA, MasterCard καλύπτονται από τον αλγόριθμο κρυπτογράφησης SSL 256-bit, την πιο ισχυρή κρυπτογράφηση που υπάρχει σήμερα παγκόσμια. Στην περίπτωση αυτή δεν αποθηκεύονται πουθενά τα στοιχεία της κάρτας, παρά μόνο χρησιμοποιούνται κατά την διάρκεια ελέγχου και χρέωσης της. Έτσι οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα (e-smarthealth.gr) μέσω πιστωτικών καρτών είναι απόλυτα ασφαλείς. Το e-smarthealth.gr δε συλλέγει ούτε αποθηκεύει με οποιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, και για αυτό το λόγο χρειάζεται να τα καταχωρείτε εκ νέου, κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την πιστωτική σας κάρτα για συναλλαγές μέσω αυτής της σελίδας.

 

4. Μέσω της PayPal

Με χρέωση του λογαρισμού σας μέσω της Paypal

Τρόποι Αποστολής


Το φαρμακείο μας εξυπηρετεί τους πελάτες του σε όλη την Ελλάδα. Αποστολές εκτός Ελλάδος γίνονται κατόπιν συννενόησης.

 Οι παραγγελίες παραδίδονται μέσα σε 1 – 3 εργάσιμες μέρες σε όλη την Ελλάδα (ανάλογα με την ύπαρξη και τη διαθεσιμότητα του προϊόντος). Σε αντίθετη περίπτωση ο πελάτης θα ενημερώνεται τηλεφωνικά.

Σε περίπτωση που δε μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (αργίες,απεργίες, κακές καιρικές συνθήκες κτλ.) θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.


Το κόστος μεταφορικών κυμαίνεται σε :

– 2.20€  για αποστολές σε ολόκληρη την Αττική & στην υπόλοιπη Ελλάδα

– Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 39€ και βάρος δέματος έως 3 κιλά


Το e-smarthealth.gr έχει το δικαίωμα να μεταβάλλει το κόστος των μεταφορικών εξόδων για παραγγελίες με βάρος άνω των 3 κιλών κατόπιν συννενόησης με τον εκάστοτε πελάτη.

Εφόσον ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, θα σας αποσταλεί e-mail επιβεβαιώνοντας ότι λάβαμε την παραγγελία σας.


 


Αποστολή – Παράδοση Παραγγελιών (Προϊόντων)


 Η αποστολή των παραγγελιών σας γίνεται από την εταιρεία EΛΤΑ COURIER και FIS COURIER (στις αποστολές επαρχίας γίνεται αναδιαβίβαση τους από την εταιρία ACS courier ).

 To e-smarthealth.gr λειτουργεί αποκλειστικά ώς ηλεκτρονικό κατάστημα καί η φυσική μας έδρα ώς σημείο εξυπηρέτησης.

Κανένα προϊόν δεν δεσμεύεται χωρίς ονομαστική παραγγελία.

 Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει προκαταβολή για κάθε παραγγελία καθώς και να αλλάξει τιμές χωρίς προειδοποίηση.

Close Καλάθι
Close Αγαπημένα
Recently Viewed Close
Close

Close
Περιήγηση
Κατηγορίες
Call Now Button