Αποστολές & Επιστροφές

Το φαρμακείο μας εξυπηρετεί τους πελάτες του σε όλη την Ελλάδα. Αποστολές εκτός Ελλάδος γίνονται κατόπιν συννενόησης.

 Οι παραγγελίες παραδίδονται μέσα σε 1 – 3 εργάσιμες μέρες σε όλη την Ελλάδα (ανάλογα με την ύπαρξη και τη διαθεσιμότητα του προϊόντος). Σε αντίθετη περίπτωση ο πελάτης θα ενημερώνεται τηλεφωνικά.

Σε περίπτωση που δε μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (αργίες,απεργίες, κακές καιρικές συνθήκες κτλ.) θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Το κόστος μεταφορικών κυμαίνεται σε :

– 2.20€  για αποστολές σε ολόκληρη την Αττική & στην υπόλοιπη Ελλάδα

– Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 39€ και βάρος δέματος έως 3 κιλά

Το e-smarthealth.gr έχει το δικαίωμα να μεταβάλλει το κόστος των μεταφορικών εξόδων για παραγγελίες με βάρος άνω των 3 κιλών κατόπιν συννενόησης με τον εκάστοτε πελάτη.

Εφόσον ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, θα σας αποσταλεί e-mail επιβεβαιώνοντας ότι λάβαμε την παραγγελία σας.

Αποστολή – Παράδοση Παραγγελιών (Προϊόντων)

Η αποστολή των παραγγελιών σας γίνεται από την εταιρία FIS COURIER (στις αποστολές επαρχίας γίνεται αναδιαβίβαση τους από την εταιρία ACS courier ).

 To e-smarthealth.gr λειτουργεί αποκλειστικά ώς ηλεκτρονικό κατάστημα καί η φυσική μας έδρα ώς σημείο εξυπηρέτησης.

Κανένα προϊόν δεν δεσμεύεται χωρίς ονομαστική παραγγελία.

 Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει προκαταβολή για κάθε παραγγελία καθώς και να αλλάξει τιμές χωρίς προειδοποίηση.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει αναιτιολόγητα εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος σύμφωνα με τον Ν.2551/1994 (όπως τροποποιήθηκε από την Κ.Υ.Α. Ζ1-891/2013).
 

Έχετε δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που παραγγείλατε σε περίπτωση παράδοσης προιόντος άλλου από αυτό που παραγγέλθηκε ή άλλης ποσότητας ή σε περίπτωση που κατά την παράδοση το προϊόν είναι κατεστραμμένο ολοκληρωτικά ή έχει κατασκευαστικό ελάττωμα. Επιπλέον υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν αντικατάστασης υποδημάτων σε περίπτωση που δεν παραγγείλατε το επιθυμητό για εσάς νούμερο.

Εφόσον συντρέχει κάποιος από τους παραπάνω λόγους το προϊόν θα πρέπει να επιστραφεί  εντός 10 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του, συνοδευόμενο από το νόμιμο παραστατικό αγοράς και μέσα στην συσκευασία του, η οποία θα πρέπει να είναι στην ίδια κατάσταση που το παραλάβατε.

Εάν παρέλθει το χρονικό διάστημα των 10 ημερολογιακών ημερών από την αναγραφόμενη ημερομηνία αγοράς το e-smarthealth.gr δικαιούται να μην αποδεχτεί την επιστροφή.

Για επιστροφές παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 210-3008673 ή 210-6634918 από Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 – 17:00 ή στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση info@e-smarthealth.gr

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εάν τα προϊόντα δεν έχουν χρησιμοποιηθεί και είναι στην ίδια κατάσταση που τα παραλάβατε.

Close Καλάθι
Close Αγαπημένα
Recently Viewed Close
Close

Close
Περιήγηση
Κατηγορίες
Call Now Button